Bir Uzmana Danışın S.S.S
  • Ambulans Çağrı

Tıbbi Birimlerimiz

Havacılık Tıp Merkezi

Havacılık Tıp Merkezi, Türk Havayolları ve özel havayolları Özel Uçuş Okulları, Eskişehir A.Ü. THK –Özel Universiteler Havacılık Bölümü olmak üzere Pilot – Kabin Teknik ekip, Dispatcher ( uçuş harekat uzmanı) Road-Master- Hava Trafik Kontrolü gibi Uçuş personel muayeneleri yapılmaktadır.

KURUMSAL BİLGİLER

Hasta odaklı hizmet anlayışımız, uzman ekibimiz, güler yüzlü çalışanlarımızla sağlıkta memnuniyetin adresiyiz.

İNSAN KAYNAKLARI

İyi bir kariyer sahibi olmak ve hastanemiz çatısı altında ayrıcalıklı hizmet sunmak istiyorsanız bize yazın.

Neden Ataköy Hastanesi?

Hizmet verdiğimiz sektör gereği beklentileri anlıyoruz. Bu beklentiler doğrultusunda da hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın her türlü ihtiyacını değerlendirerek çözüm ortağı oluyoruz. Hastalarımızın gereksinim duydukları hizmetleri hastalarımıza karşı bir taahhüt olarak görüyor ve bu taahhütleri karşılamak için tüm ekibimizle yorulmadan çalışıyoruz.

Uzman Doktorlar

Alanında uzman doktorlarımızla doğru ve hızlı tedavileri
sunuyoruz.

Güler Yüzlü Ekip

Profesyonel ve güler yüzlü çalışanlarımızla sizlere aile sıcaklığında bir hizmet sağlıyoruz.

Son Teknoloji

Son teknolojinin entegre olduğu sistemlerimizle en etkili hizmetleri sağlıyoruz.

Teknik Alt Yapı

Teknik alt yapımızla ihtiyacınız olan tüm işlemleri aynı çatı altında sizlere sunuyoruz.

Hasta Memnuniyeti

Sizleri dinliyor ve anlıyoruz. Memnuniyetiniz için tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Toplumsal Sorumluluk

Hasta hakları, toplumsal sağlık vb tüm konularda sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.

Sık Sorulan Sorular

• Randevu nasıl alabilirim?

Hastanemizde muayene olabilmek için telefon numaralarımızdan arayarak randevu alabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak online randevu oluşturabilirsiniz.

Online Randevu

• Tetkik Sonuçlarıma nasıl ulaşabilirim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

• Erken Menopoz Nasıl Tedavi Edilir?

• Gebelik Testi İçin Nereye Gitmeliyim?

• Kilo Almak İçin Protein Tozu Kullanabilir miyim?

Bir Uzmana Danışın

Tanı ve tedavi amacıyla yanlış yöntemlere başvurmayın. Rahatsızlığınız ve merak ettiklerinizle ile ilgili bize yazın. Sorularınızın cevapları en kısa sürede uzman doktorumuz tarafından iletişim adresinize gönderilecektir.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious