SAĞLIĞINIZ ÖNCELİĞİMİZ.

“Sizleri Sağlıkla Buluşturuyoruz! Hemen Online Randevunuzu Alın, Sağlıklı Bir Geleceğe Adım Atın.”

TIBBİ BİRİMLERİMİZ

Havacılık Tıp Merkezi

Havacılık Tıp Merkezi, Türk Havayolları ve özel havayolları Özel Uçuş Okulları, Eskişehir A.Ü. THK – Özel Üniversiteler Havacılık Bölümü olmak üzere Pilot – Kabin Teknik Ekip Dispatcher ( Uçuş Hareket Uzmanı ) Road-Master- Hava Trafik Kontrolü gibi uçuş muayeneleri yapılmaktadır.

Kurumsal Bilgiler

Hasta odaklı hizmet anlayışımız, uzman ekibimiz, güler yüzlü çalışanlarımızla sağlıkta memnuniyetin adresiniz. İnsani değerlere, hasta sağlığı ve güvenliğine, herkese eşit ve hakkaniyetli yaklaşmaya, etik ve güvenilir olmaya, çalışanların gelişimine önem veren bir kurum olarak sağlıklı günler dileriz.

İnsan Kaynakları

Sunmakta olduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini, nitelikli insan kaynaklarına borçluyuz. İyi bir kariyer sahibi olmak ve hastanemiz çatısı altında ayrıcalıklı sağlık hizmeti sunmak istiyorsanız iletişim menüsünden bilgilerinizi bırakın. Sizinle iletişime geçelim.

NEDEN ATAKÖY HASTANESİ?

Hizmet verdiğimiz sektör gereği beklentileri anlıyoruz. Bu beklentiler doğrultusunda da hastalarımızın  ve hasta yakınlarımızın her türlü ihtiyacını değerlendirerek çözüm ortağı oluyoruz. Hastalarımızın gereksinim duydukları hizmetleri hastalarımıza karşı bir taahhüt olarak görüyor ve bu taahhütleri karşılamak için tüm ekibimizle yorulmadan çalışıyoruz.

UZMAN DOKTORLAR

Alanında uzman doktorlarımızla doğru ve hızlı tedavileri sunuyoruz.

GÜLER YÜZLÜ EKİP

Güler yüzlü çalışanlarımızla sizlere aile sıcaklığında bir hizmet sağlıyoruz.

SON TEKNOLOJİ

Son teknolojinin entegre olduğu sistemlerimizle en etkili hizmleri sağlıyoruz.

TEKNİK ALT YAPI

Teknik alt yapımızla ihtiyacınız olan tüm işlemleri aynı çatı altında sizlere sunuyoruz.

MEMNUNİYET

Sizleri dinliyor ve anlıyoruz. Memnuniyetiniz için tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

SORUMLULUK

Hasta hakları, toplumsal sağlık vb. tüm konularda sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.

UZMAN DOKTORLAR

Alanında
uzman doktorlarımızla doğru ve hızlı tedavileri sunuyoruz.

GÜLER YÜZLÜ EKİP

Güler yüzlü çalışanlarımızla sizlere aile sıcaklığında bir hizmet sağlıyoruz.

SON
TEKNOLOJİ

Son teknolojinin entegre olduğu sistemlerimizle
en etkili hizmetleri sağlıyoruz.

TEKNİK
ALT YAPI

MEMNUNİYET

SORUMLULUK

SIK SORULAN SORULAR

Hastanemizde muayene olabilmek için telefon numaralarımızdan arayarak randevu alabilir veya yandaki formu doldurarak online randevu oluşturabilirsiniz.

• Erken menopozda uygulanacak en etkili yöntemlerin başında hormon tedavisi gelmektedir. Eğer cerrahi müdahale sonucunda hastanın rahmi alınmışsa yalnızca östrojen hormonu tedavisi uygulanır. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse östrojen ve progesteron hormonu içeren ilaçlar bir arada verilir.

• Gebelik testi için hastanemizin Kadın Doğum Kliniğine başvurabilirsiniz.

• Bu konu basit gibi görünüp aslında hayati bir önem taşımaktadır. Bu konuda uzman bir hekime danışmadan hareket etmemenizi öneririz.

BİR UZMANA DANIŞIN

HABER & DUYURU

Aile Şenliği

Ekim Ayı Dünya Sağlık Örgütü Tarafından “Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı” olarak belirlenmiştir. Toplumun meme kanseri konusunda duyarlılığının artmasına rağmen meme kanseri toplumda yaşamı tehdit etmeye devam etmektedir.

Daha Fazla Oku