• 7/24 Çağrı Merkezi
  • Ambulans Çağrı

Tıbbi Birimlerimiz

Havacılık Tıp Merkezi

Havacılık Tıp Merkezi, Türk Havayolları ve özel havayolları Özel Uçuş Okulları, Eskişehir A.Ü. THK –Özel Universiteler Havacılık Bölümü olmak üzere Pilot – Kabin Teknik ekip, Dispatcher ( uçuş harekat uzmanı) Road-Master- Hava Trafik Kontrolü gibi Uçuş personel muayeneleri yapılmaktadır.

KURUMSAL BİLGİLER

Hasta odaklı hizmet anlayışımız, uzman ekibimiz, güler yüzlü çalışanlarımızla sağlıkta memnuniyetin adresiyiz. İnsani değerlere, hasta sağlığı ve güvenliğine, herkese eşit ve hakkaniyetli yaklaşmaya, etik ve güvenilir olmaya, çalışanların gelişimine önem veren bir kurum olarak sağlıklı günler dileriz.

İNSAN KAYNAKLARI

Sunmakta olduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini, nitelikli insan kaynaklarına borçluyuz. İyi bir kariyer sahibi olmak ve hastanemiz çatısı altında ayrıcalıklı sağlık hizmeti sunmak istiyorsanız iletişim menüsünden bilgilerinizi bırakın. Sizinle iletişime geçelim.

Neden Ataköy Hastanesi?

Hizmet verdiğimiz sektör gereği beklentileri anlıyoruz. Bu beklentiler doğrultusunda da hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın her türlü ihtiyacını değerlendirerek çözüm ortağı oluyoruz. Hastalarımızın gereksinim duydukları hizmetleri hastalarımıza karşı bir taahhüt olarak görüyor ve bu taahhütleri karşılamak için tüm ekibimizle yorulmadan çalışıyoruz.

Uzman Doktorlar

Alanında uzman doktorlarımızla doğru ve hızlı tedavileri
sunuyoruz.

Güler Yüzlü Ekip

Profesyonel ve güler yüzlü çalışanlarımızla sizlere aile sıcaklığında bir hizmet sağlıyoruz.

Son Teknoloji

Son teknolojinin entegre olduğu sistemlerimizle en etkili hizmetleri sağlıyoruz.

Teknik Alt Yapı

Teknik alt yapımızla ihtiyacınız olan tüm işlemleri aynı çatı altında sizlere sunuyoruz.

Hasta Memnuniyeti

Sizleri dinliyor ve anlıyoruz. Memnuniyetiniz için tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Toplumsal Sorumluluk

Hasta hakları, toplumsal sağlık vb tüm konularda sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.

Sık Sorulan Sorular

• Randevu nasıl alabilirim?

Hastanemizde muayene olabilmek için telefon numaralarımızdan arayarak randevu alabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak online randevu oluşturabilirsiniz.

Online Randevu

• Tetkik Sonuçlarıma nasıl ulaşabilirim?

Laboratuvarımızdaki tetkik sonuçlarına E-Laboratuvar linkimizden ulaşabilirsiniz.

• Erken Menopoz Nasıl Tedavi Edilir?

Erken menopozda uygulanacak en etkili yöntemlerin başında hormon tedavisi gelmektedir. Eğer cerrahi müdahale sonucunda hastanın rahmi alınmışsa yalnızca östrojen hormonu tedavisi uygulanır. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse östrojen ve progesteron hormonu içeren ilaçlar bir arada verilir.

• Gebelik Testi İçin Nereye Gitmeliyim?

Gebelik testi için hastanemizin Kadın Doğum Kliniğine başvurabilirsiniz.

• Kilo Almak İçin Protein Tozu Kullanabilir miyim?

Bu konu basit gibi görünüp aslında hayati bir önem taşımaktadır. Bu konuda uzman bir hekime danışmadan hareket etmemenizi öneririz.

[]
1 Step 1